Maandhoroscoop november Steenbok

cap

Maand horoscoop Steenbok… november 2009

Eind oktober maakte de heerser van je teken Saturnus de overstap van Maagd naar Weegschaal. Saturnus aktiveert het gebied van je horoscoop dat o.a. met je beroep te maken heeft. Je ambities komen meer in focus. Voor de Steenbok is Saturnus een vriend en hij staat verhoogd in Weegschaal. Verhoogd wil zeggen – goed geplaatst. Indien je meer struktuur in je  leven aan wilt brengen, zal Saturnus je de komende twee en half jaar ondersteunen. Je wilt serieus genomen worden. Omdat Saturnus ook in verbinding staat met Pluto de komende tijd, is het wel belangrijk dat je oog voor anderen hebt. Niet over lijken lopen…

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie over consulten en andere diensten, bel 020-6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *