Maandhoroscoop november Vissen

pisces

Maand horoscoop Vissen… november 2009

In december maakt je heerser Jupiter zijn laatste conjuctie met Chiron en Neptunus in het huis van je horoscoop dat o.a. met je spiritueel welzijn en met je diepste geheimen, je innerlijke zelf, te maken heeft.  Tot en met 22 november staat de Zon in Schorpioen in het huis van inzicht. Je zou op het punt kunnen staan om een grote sprong te maken en je staat nu als het ware in de voorbereidingsfase. Vissen is het laatste teken van de dierenriem…en het lijkt alsof dingen eerst op je in moeten werken voordat je een stap in een nieuwe richting kunt maken. Inzicht dan aktie. Volgend jaar maakt Jupiter de overstap naar Vissen -dus hoe dan ook komen er nieuwe kansen aan.

De Zon in Boogschutter later in de maand, brengt issues rondom werk meer in focus.

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie bel 020- 6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Maandhoroscoop november Vissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *