Maandhoroscoop november Waterman

aqu

Maand horoscoop Waterman … november 2009

Jupiter staat nog altijd in je eigen teken. Dit stelt je in staat om te profiteren van de expansieve en groei georienteerde energie van dit planeet. Maar niet alleen Jupiter is aktief. Tot december spelen ook Chiron en Neptunus een grote rol in je leven. Neptunus heeft de neiging om de dingen mooier te maken dan ze zijn, terwijl Chiron altijd gericht is op lessen die soms pijnlijk kunnen zijn, maar die wel tot heling leiden. De drievoudige conjunctie van Jupiter, Chiron en Neptunus is zeer zeldzame. Het is belangrijk je kansen te pakken maar wel met beide benen op de grond te staan. Ik denk dat als je het jaar 2009 afsluit – je zult beseffen hoevel je verandert bent – in positieve zin.

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie over diensten, bel 020-6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *