Maandhoroscoop november Weegschaal

libra

Maandhoroscoop Weegschaal…november 2009

Een week geleden maakte Saturnus zijn entree in je eigen sterrenbeeld Weegschaal. De komende twee en een half jaar wordt je uitgedaagd om de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk -met of zonder relatie – op je te nemen. Dit houdt o.a. in dat je je grenzen duidelijk aan moet geven. Weegschaal is een super sociaal teken maar soms gaat dit ten koste van jezelf. Saturnus heeft ook met restricties te maken. Er zijn situaties die je niet kunt veranderen, maar gewoon moet accepteren. Op november 15 maakt Saturnus een vierkant met Pluto. Iemand -misschien op het gebied van werk – probeert je plannen dwars te bomen. Wees tactisch… Pluto is een meester in het voeren van een machtstrijd. Houd je plannen voor jezelf.

Met Venus in je eigen teken tot 8 november – is de eerste week van de maand een uitstekende tijd voor alles dat met kunst, liefde, en netwerking te maken heeft.

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Bel 020-6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail.com  voor informatie over alle diensten.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *