Maandhoroscoop november Ram

ram
 

 

Maand horoscoop Ram … november 2009
Deze maand is er een verborgen, innerlijke proces aan de gang, die je wellicht een les kan leren over hoe je beter met je energie om kunt gaan. Ram is een vuur teken maar onbegrensde vuur kan een ravage aanrichten . Voor de Ram is het belangrijk grenzen te stellen. Nou belangrijk… heel belangrijk zelfs. Je kunt heel enthousiast voor een project zijn – maar wees kritisch. Zeg geen “ja” totdat je over alle informatie schikt.

Een week geleden maakte Saturnus de overstap naar het teken Weegschaal. Dit houdt in dat je rol in je persoonlijke/intieme relaties meer aan de orde zal komen. Verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes speelt hierin een grote rol.

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie over telefoon consulten, bel 020-6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *