Maandhoroscoop november Stier

taurus

Maand horoscoop Stier… november 2009
Je ziet jezelf als iemand die met beide benen op de grond staat. Maar het afgelopen jaar staat de Stier onder de invloed van de drievoudige conjunctie van Jupiter, Chiron en Neptunus. Stieren hebben belangrijke lessen geleerd. Je weet ondertussen dat je niet alles altijd in eigen handen hebt. Er zijn waarschijnlijk situaties ontstaan die jouw idee van “controle” hebben ondermijnd heeft. Stier is een vaste teken en veranderingen komen langzaam opgang. Maar onder de invloed van Jupiter, Chiron en Neptunus ben je dit jaar een ervaring rijker geworden waardoor je nu jezelf een stuk beter kent. 

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie over telefoon consulten, bel 020-6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *