November maandhoroscoop Tweeling

gemini

Maand horoscoop Tweeling.. november 2009

Tweelingen zijn communicatieve, intelligente mensen die vaak een heel druk leven hebben. Tweelingen vinden nauwelijks de tijd om lang bij dingen stil te staan, De afgelopen maanden is er een zeldzame drievoudige conjunctie van Jupiter, Chiron en Neptunus gaande, in het huis van je horoscoop dat speciaal met hogere kennis en inzicht te maken heeft. Dit is een heel geestig gebeuren. Misschien heb je een leraar,een boek, een discipline ontdekt die veel rust in je leven heeft gebracht. Het kan ook iets kleins en praktisch van aard zijn. Dit is een mooie ontwikkeling niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.  Tweelingen geven graag hun inzicht door.  Een lang reis maken hoort ook bij de mogelijkheden. De laatste van deze drievoudige conjunctie is in december.

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Voor informatie over telefoon consulten, bel 020-6948107 of stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *