Kindsterren ? Boogschutters doen het best…

cartoo

LInk naar een interessant artikel over kindsterren… Ja..Kids die de top bereiken. Blijkt uit onderzoek van Cartoon Network (yuk) dat Boogschutters bovengemiddeld scoren. Twee keer zo hoog zelfs als de eerst volgende groep, de Maagden. Voor het volledig artikel klik door dan pas kom je bij de link…en de scores van alle 12 dierenriemtekens.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *