Wordt Jan Peter Balkenende president van de EU? door Karin Verhoeve

balke

Al de gehele week wordt er druk gespeculeerd of Balkenende de functie van Europese president krijgt. Premier Balkenende lijkt favoriet om de eerste Europese president te worden. Balkenende zei zelf eerder geen kandidaat te zijn. Je kunt immers niet solliciteren naar deze functie.

De Britse oud-premier Tony Blair en de Luxemburgse premier Jean-Claude Juncker zijn inmiddels openlijk kandidaat.

De speculaties over welke president van de EU wordt, zullen deze week een hoogtepunt bereiken. In het TV programma “Pauw & Witteman”, 29 oktober 2009, ging Frits Wester op deze geruchten dieper in. Tijdens deze discussie kwam bij mij de vraag naar voren: “Balkenende Europese President?”

Balkenende Europese President? 
29 oktober 2009- 23:16- Terneuzen Netherlands-. Ascendant 8*06 Leeuw

 

balk

Ascendant, huis 1 Leeuw. Heer 1 de Zon, Jan Pieter Balkenende, in huis 4. De Zon in Schorpioen staat in een onderschept huis. Onderschept huis: geeft hier weer wat er speelt. Hij heeft zich ‘’niet openlijk’’ kandidaat gesteld. Tussen twee tekens, de andere twee openlijk kandidaten Tony Blair en Jean- Claude Juncker. Zon conjunct Mercurius (ingaande), is de algemene aanduider voor communicatie. En is tevens heer 3, huis 3 communicatie, media enz.…Hier zien we de bevestiging wat de media (Mercurius) hierover zeggen: ‘’ Dat hij graag wil maar omdat hij dit nog niet mag zeggen houd hij het er op dat hij misschien helemaal niet gevraagd word.’’

Huis 10 ‘’de prijs’’, hier het Europese presidentschap. Op de cups van huis 10 Ram, de heer Mars in huis 1. Letterlijk staat hier dat ‘’de prijs’’ al bij Balkenende is. Mars maakt een receptie met de Zon, heer 1. We hebben hier te maken met een wederzijdse receptie, de Zon en Mars “ houden van elkaar”. En de Zon maakt een exact aspect met Mars. Tweede bevestiging ‘’de prijs”, Europese presidentschap, is voor Balkenende.

De Maan, co significator van de vraag in Vissen in huis 9, buitenland. De Maan heeft een aspect gemaakt met Venus, heer 4- de afloop.

Conclusie: Jan Pieter Balkenende wordt Europese President.

©Karin Verhoeve- Classic Astrologer- 30 oktober 2009. 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Gast Schrijvers en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Wordt Jan Peter Balkenende president van de EU? door Karin Verhoeve

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *