De horoscoop van schaatser, Kang-Seok Lee

kang2

Kang-Seok Lee heeft vrijdag bij wereldbekerwedstrijden in Berlijn de 500 meter gewonnen. De schaatser uit Zuid-Korea noteerde in het Sportforum een tijd van 34,80 seconden.” Aldus het sportnieuws op Nu.nl.  Snel even de horoscoop maken want 34,80 is gigantisch en 500 m is een afstand waar alles binnen 35 seconden uit de kast moet en waarin de snelheid in de binnenbocht zo groot is dat een leuning meer dan gerechtvaardigd is.  Snelheid is dus het codewoord en inderdaad, daar staat dit machtige aspect van de top-bewegers: Venus conjunct Mars. De rest is eigenlijk flauwekul, dit is het aspect waar het omgaat. Ik zag het bij zovele toppers want er zitten twee kanten aan dit aspect. 1) Men raakt volkomen geobsedeerd door iets, alle gedachten draaien uitsluitend om het onderwerp der obsessie. 2) Men heeft een inwendige tol in zich. Venus verbeeldt ‘aantrekkingskracht’ terwijl Mars een ongerichte kracht aanduidt. Als die twee samenwerken dan ontstaat een versnelling die het best is te zien is in een draaiende persoon op een draaikruk die al draaiend (Mars) te benen intrekt (Venus). Natuurlijk heeft Pluto vierkant Jupiter iets en ook Maan oppositie Uranus en zelfs Zon driehoek Pluto, maar dat zijn aardige bijkomstigheden, het gaat om Venus conjunct Mars. Die zet de vaart er in!!  Zo.. De horoscoop van schaatser, Kang-Seok Lee.

kang

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *