Week horoscoop: keek op de week!!

moon1

Week horoscoop: Na flink worstelen met de griep is de astrologe terug in de stad.  “Hallelujah… ” Deze week begint met een vaste t-kruis en dat geeft spanning maar ook kans op doorbrak. De Maan en Mars in Leeuw, in oppositie met Jupiter in Waterman, allemaal vierkant de Zon en Mercurius in SchorpioenLeeuw maakt trots, Schorpioen maakt doortastend, en Waterman maakt menslievend. Zowel Jupiter als Waterman hebben – in principe – oog voor de medemens. Maar deze energie is wel vast – en de Zon/Mercurius conjunctie staat centraal. Eigenlijk heeft iedereen profijt aan als we wel achter onze eigen ideeen en filosofieen kunnen staan. Met Saturnus vierkant Pluto – vergt dit wel moed. Dit aspect lokt weerstand uit – en niet zo’n klein beetje ook. Maar …. De wereld heeft momenteel heel veel aan individueen die andere energie naar de groep brengen. Denk aan het verhaal van de Keizers nieuwe kleren!! En er zijn mensen die durven een ander geluid te laten horen.

De Maan is nu afnemend – zij staat in haar zogenaamde laatste kwartier. Ook dit geeft een moment van crisis en bezinning weer – en dit helemaal onder de Zon in Schorpioen. Weten wat je moet doen – en het ook doen – het uitvoeren – daar gaat het om.  Het innerlijk proces moet op gang gezet worden. Mars onderstent deze Zon – en behoorlijk. Mars geeft niet alleen de soldaat weer – hij is ook de geestelijke krijgsheer. The spiritual warrior. Pluto vierkant Saturnus – de tijd is nu. Deze week, vandaag, nu.

Een van de dingen waar ik ineens tijd voor had vorige week, was om films op YouTube te kijken. Vooral vriendinnen, sturen me vaak links door. Deze vond ik heel bijzonder. En omdat ik we toch over transformatie hebben, geef ik het graag aan jullie door. Het is van de opening van de Wereld Economische Forum in DAvos Switzerland, eerder dit jaar. De spreker, is dirigent Benjamin Zander. De video duurt een uur of zo. Zo vanavond, kopje thee, koekje, en een uur Benjamin Zander. Doen…Een hele fijne week…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *