Leuke Site over Astro-shoppen?

venus

Bestaat er zoiets als een astrologische shopping site? Ja..die bestaat en – durf ik dit te zeggen – het ziet er heel creatief en goed uit. Ik heb gewoon bij de Steenbok rond gesnuffeld…en…. ik kon het sterrenbeeld in de produkten herkennen. Strakke lijnen, veel zwart, natuurlijke stoffen… Een goed idee de astro-shopping site. Ongeloofelijk!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *