Astrologie: Welk beroep past bij mij?

doda

Astrologie is een geweldig middel om tot de kern van een zaak te komen. Veel mensen, sommige jong en sommige niet zo jong, weten niet welk beroep het beste bij hun past. Dit niet weten kan soms jaaaren van het leven in beslag nemen. Zelfs met de beste begeleiding kan het heel moeilijk zijn om uit veel verschillende opties – de juist optie voor jezelf te kiezen. Aan keuzes zijn consekwenties gebonden – als je voor A) kiest, sluit je B) uit. En als je toch niet voor het gekozen vak geknipt bent,  zal je misschien tot de conclusie komen dat  je je tijd verspild hebt.

Zoals ik in het begin al schreef: astrologie is een geweldig middel om tot de kern van een zaak te komen. Als het dus over beroep gaat- kan een astroloog voortreffelijke advies geven. Hoe doet een astrologe dit? Een van de belangrijke overwegingen is het teken op de midhemel en eventueele planeten in het 10e huis. Laat ons Venus als voorbeeld nemen. Venus in het 10e huis duidt zowieso op iemand die een harmonieuze werkplek nodig heeft, of die de rol van “harmoniser” op het werk op zich neemt. Als collega’s ruzie hebben, zal Venus in het 10e huis haar best doen om te bemiddelen. Trouwens Venus in 10 mensen maken uitstekende personeels managers. Venus in 10 =  Kunst op het werk. Dit kan letterlijk duiden op zichtbare objecten d’art op het bureau maar het kan ook een baan in de kunstwereld aangeven. Dit kan als kunstenaar zijn, of via werk in een studio, galerij, enz. Zo met deze kennis in je achterhoofd, als je een klant met Venus in 10 advies zou moeten geven op het gebied van beroep – en deze klant wilde kiezen tussen scheikunde studeren of de kunst akademie – zou je toch een voorsprong hebben op een gewone loopbaanadviseur? Je zou toch onmiddellijk zien dat je met een kunstzinnig mens te maken heeft die de potentie heeft om via de kunstwereld haar geld te verdienen?

Astrologie heeft meerwaarde…Wil je meer informatie over je eigen beroepskeuze ? Voel vrij om mij te mailen om een (telefonisch) afspraak te maken. De eerste 15 minuten consult is gratis.
hathway77@hotmail.com

Trouwens voor astrologen, Faye Cossar geeft een dag workshop loopbaanbegeleiding op 13 december. Alle details  zijn op haar website te vinden.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology en getagd, , . Bookmark de permalink.

10 Reacties op Astrologie: Welk beroep past bij mij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *