Astrologie: Vrouwen Verwendag?

greet

“Voor alle vrouwen die zich inzetten voor anderen. Daarom nu eens een dag voor jezelf om op een hele anderen manier je eigen passie te ontdekken of te herinneren.” Astrologe Greet Dol organiseert een dag workshop voor vrouwen in het prachtig gelegen Blooming Hotel in Bergen op Zee. Greet is een Tweeling – gezelligheid troef dus. Maar niet alleen gezelligheid… Greet is een veel gevraagd astrologe. Ze schrijft voor het maandblad JAN – en is wel vaak ook op televise te zien. Ze heeft een unieke style en veel kennis van de sterren… Zoals als je zondag aanstaande zin hebt…trek je stoute schoenen aan… en ga richting Zee….Alle informatie is op de site van Greet te vinden.
 
(max. 15 personen)

We gebruiken de astrologie en werken met je eigen persoonlijke horoscoop.
(astrologische kennis is niet nodig) PS – GREET HEEFT ME LATEN WETEN DAT MANNEN OOK WELKOM ZIJN!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in vrouwen, Workshops en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *