Astrologie links

Ik heb net een nieuwe rubriek in het leven geroepen waar ik web-resources onder wil brengen. Zodoende zijn ze makkelijk terug te vinden. Deze link is naar het online project van RIchard Tarnas. Het heet, Archai, The JOurnal of Archetypal Cosmology. Artikelen zijn gratis. De tweede link is naar een tijdschrift Considerations dat jaren lang populair geweest is, maar die niet langer bestaat. Hun archief – 78 editions van het tijdschrift – zijn nu allemaal online gratis te lezen. Er zitten top auteurs tussen. Fantastisch. Veel lees plezier!! Mocht je zelf zulke resources tegenkomen…geef ze door….Bijvoorbaat dank.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in web resources. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *