Gaan We Doen?

kids

Ach na zo’n zwaar Saturnus/Pluto bericht – is het wel leuk om jullie te tracteren op een site waar jongeren volop aan meedoen. JOngeren zijn de toekomst . Helaas komen hun ideeen te weinig aanbod. Kinderen en jongeren hebben nauwelijks een stem in ons maatschappij. De site is Gaan We Doen.tv … en op deze site mogen jongeren hun ideeen aan de grote klok hangen. De zoon van een allerliefste vriendin doet hieraan mee. Dus heb je zin om ook te stemmen…breng aub je stem uit op Zachar en de griezelbar!!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *