Saturnus vierkant Pluto haalt de voorpagina

hits

Zoals beloofd – ga ik de route die Saturnus vierkant Pluto aflegt  – goed in de gaten houden. Over de komende maanden, botst Saturnus drie keer met Pluto dan wel op 15 november (vandaag, in 1 graad 38 Weegschaal/Steenbok), 31 januari 2010 (4 graden 23 minuten)  en op 21 augustus (op 2 graden 56).  Dus maak je borst maar nat. Saturnus vierkant Pluto haalde op 12 november de voorpagina van Trouw. Ik lees “Na 65 jaar lijst slachtoffers SS-commando“. Hier hebben we met twee astrologische thema’s te maken, Jupiter/Chiron/Neptunus (de waarheid brengt genezing) en de andere is Saturnus/Pluto een geheime commando (De Silbertannecommando genoemd), die zich met de liquidaties van Nederlanders bezighield. Er waren tussen de 45 en 54 slachtoffers van deze commando – die in de holst van de nacht – de gekozen burgers ophaalde en op een afgelegen plek doodschoten. Het doel? “De opzet was het ondermijnen van de ondergrondse in Nederland. Voor iedere door het verzet vermoorde Duister of NSB’er, moesten enkele vooraanstaande, willekeurige burgers worden doodgeschoten.” Dit is een typisch Saturnus/Pluto verhaal. De verzet was een verboden organisatie -Pluto, de gewone burgers die vermoord waren op bevel van de bezetters, vallen onder Saturnus. Het psychologisch uithollen is ook Pluto. Terreur en Moord – Saturnus/Pluto.

De tweede Saturnus/Pluto verhaal van de week, heeft ook een Tweede Wereld Oorlog thema  (WWII Jupiter/Chiron/Neptunus die voor het laatste in 1945 conjunct waren). Deze week zag de premiere van de Engelse documentaire over het Neurenberg-proces. Opnieuw zien we de gezichten van de mensen die  de gruwelen van WWII georchestreerd hebben. Er is o.a. nieuwe film getoond (de enige film die erover bestaat trouwens) over de eerste pogingen van de Nazi’s om onschuldige mensen te vermoorden met uitlaatgassen. De film werd in 1941 in Mogilev gemaakt, interessant om op te merken – dat in 1941 Saturnus ook in vierkant met Pluto stond.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in saturn square pluto en getagd, , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Saturnus vierkant Pluto haalt de voorpagina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *