Saturnus vierkant Pluto haalt de voorpagina

hits

Zoals beloofd – ga ik de route die Saturnus vierkant Pluto aflegt  – goed in de gaten houden. Over de komende maanden, botst Saturnus drie keer met Pluto dan wel op 15 november (vandaag, in 1 graad 38 Weegschaal/Steenbok), 31 januari 2010 (4 graden 23 minuten)  en op 21 augustus (op 2 graden 56).  Dus maak je borst maar nat. Saturnus vierkant Pluto haalde op 12 november de voorpagina van Trouw. Ik lees “Na 65 jaar lijst slachtoffers SS-commando“. Hier hebben we met twee astrologische thema’s te maken, Jupiter/Chiron/Neptunus (de waarheid brengt genezing) en de andere is Saturnus/Pluto een geheime commando (De Silbertannecommando genoemd), die zich met de liquidaties van Nederlanders bezighield. Er waren tussen de 45 en 54 slachtoffers van deze commando – die in de holst van de nacht – de gekozen burgers ophaalde en op een afgelegen plek doodschoten. Het doel? “De opzet was het ondermijnen van de ondergrondse in Nederland. Voor iedere door het verzet vermoorde Duister of NSB’er, moesten enkele vooraanstaande, willekeurige burgers worden doodgeschoten.” Dit is een typisch Saturnus/Pluto verhaal. De verzet was een verboden organisatie -Pluto, de gewone burgers die vermoord waren op bevel van de bezetters, vallen onder Saturnus. Het psychologisch uithollen is ook Pluto. Terreur en Moord – Saturnus/Pluto.

De tweede Saturnus/Pluto verhaal van de week, heeft ook een Tweede Wereld Oorlog thema  (WWII Jupiter/Chiron/Neptunus die voor het laatste in 1945 conjunct waren). Deze week zag de premiere van de Engelse documentaire over het Neurenberg-proces. Opnieuw zien we de gezichten van de mensen die  de gruwelen van WWII georchestreerd hebben. Er is o.a. nieuwe film getoond (de enige film die erover bestaat trouwens) over de eerste pogingen van de Nazi’s om onschuldige mensen te vermoorden met uitlaatgassen. De film werd in 1941 in Mogilev gemaakt, interessant om op te merken – dat in 1941 Saturnus ook in vierkant met Pluto stond.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in saturn square pluto en getagd, , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Saturnus vierkant Pluto haalt de voorpagina

 1. yvonne zegt:

  hallo elizabeth,
  vandaag in de zondagkrant van de telegraaf een uitgebreide reportage met Ab Klink met als onderwerp :Vertrouwen in vaccin, Ab Klink heeft nu een progressieve zon op 1 gr.09 in steenbok en zijn progressieve mars staat op 16 gr.39 in stier, dat is exact het midpunt van het vierkant van saturnus/pluto
  Heb ook net het programma Buitenhof gezien met als gast Nout Wellink die in zijn radix mercurius conjunct neptunus heeft staan op 0 gr.24 in steenbok, het onderwerp was: Gezag en vertrouwen
  Nu pleit Nout Wellink voor nog meer regels maar hoe krijgt de burger dan het vertrouwen terug in de overheid en zijn gezagsdrager?
  gr.yvonne

 2. Hi Yvonne, Bedankt voor je reactie. Over de vaccinatie voor Mexicaanse griep valt veel te zeggen – en niets daarvan is positief. Zo zou er -het in Nederland verboden middel “kwik” – in de vaccin zitten en ook het vooronderzoek met proefpersonen blijkt heel gebrekkig te zijn geweest. Alles draait om angst zaaien en winst maken. Want een ding is zeker, de kassa van de farmaceutische industrie rinkelt. Maar misschien schiet de regering zich in zijn eigen voet. Ik vind het zelf een positief teken dat meer mensen minder vertrouwen in de overheid hebben. Want dit zou betekenen dat meer mensen voor zichzelf gaan denken, en meer vertrouwen in hun eigen oordeel hebben. Mensen met veel zelfvertrouwen, durven eerder “nee” te roepen, en zijn minder bereid dingen van een ander over te nemen. Maar het is wel interessant dat de mensen die je nu noemt – met deze onderwerpen in het spotlicht staan, juist op het moment dat Pluto/Saturnus hun oproept dit daadwerkelijk te doen. Dank voor je reacte. MvgE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *