Week Horoscoop: Nieuwe Maan in Schorpioen

zodiac

Over enkele uren is het Nieuwe Maan. Dit houdt in dat we de eerst komende nachten geen maanlicht zullen zien. Het wordt dus heel vroeg, heel donker buiten. De Nieuwe Maan heeft met beloftes te maken – al zien we de Maan niet we kunnen erop vertrouwen dat over een paar dagen zij weer voorzichtig te voorschijn zal komen. Op dit punt in de cyclus – bijt de slang zich in zijn eigen staart – de Nieuwe Maan is zowel het einde van een cyclus als het begin van een nieuwe. Dit is een uitstekende periode voor het broeden op nieuwe plannen, voor het bedenken van initiatieven. Tot de Zon de overstap naar Boogschutter maakt op zondag, werkt hij heel goed met Mars samen. Plannen komen van de grond. De energie is er. Mars ondersteunt de initiatief nemer. De Zon in Schorpioen ondersteunt het transformatieproces.

Venus en Mars staan deze week in vierkant met elkaar zodat relaties die nu beginnen – iets van deze energie met zich mee dragen. Venus in Schorpioen is gepassioneerd. Mars in Leeuw trots. Als die twee met elkaar botsen is het water en vuur… Even stoom afblazen!!

Ik ben zelf erg benieuwd wat er donderdag gaat gebeuren. Voor het eerst staat de Maan in Steenbok conjunct met Pluto EN tegelijkertijd in vierkant met Saturnus. Klinkt een beetje heavy in mijn oren. Mijn verwachting is dat dit aspect het voorpagina zal halen. De Maan staat voor het volk en voor vrouwen in het algemeen. Toen de Maan in Weegschaal conjunct met Saturnus en vierkant Pluto stond (ook net voor het eerst keer)- overleed de Beagle medewerkers bij een auto ongeluk…

Op zondag maakt de Zon de overstap naar Boogschutter. Dit is een heel ander energie. Nederland vierst Sinterklaas!! De goede Sint, Jupiter wordt sterk naar voren gehaald. Jupiter in Waterman – arm in arm met Chiron en Neptunus – dat ook nog. Dit duidt op meer samenwerking, met en niet tegen elkaar. De feestmaand komt nu erg dichtbij. Veel licht …. Ik wens jullie een hele fijne week….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *