Onthul Je Geheimen..Belle de Jour!!

belle

Ik heb nooit een kopie van de Psychologie Magazine gekocht maar gisteren in de trein naar Groningen, lag het tijdschrijft zomaar op een stoel. Ik nam plaats. De issue ging voornamelijk over “Geheimen”. Waarom verbergen we sommige dingen? Wanneer is het een goed idee om een geheim te verklappen en wanneer moet je absoluut je mond dicht houden? Mmmm… Ik las over een man die een relatie heeft met de beste vriendin van zijn vrouw, een man die zijn vriendin geslagen heeft, een vrouw met fantasie vrienden, en dan ook het verhaal van een studente die een jaar lang als topprostituee gewerkt heeft om geld bij elkaar te sprokkelen. Net als Belle de Jour eigenlijk? Wie is Belle de Jour? Belle de Jour is een blogger en een prostituee die in de UK (en ver buiten) razend populair geweest is. Er is zelfs een televise serie over haar seksuele escapades gemaakt met Billy Piper in de hoofdrol:  The Secret Diary of a Call-Girl. Omdat iemand dreigde de ware identiteit van Belle te onthullen, kwam ze zelf naar buiten met haar eigen verhaal. Wat blijkt? In werkelijkheid is Belle – Dr. Brooke Magnanti – een research scientist. Huh? Dat verandert iets in het beeld dat veel mannen (en vrouwen) van Belle hadden, denk ik. Trouwens Dr. Magnanti heeft helemaal geen geen spijt van haar werk als prostituee. Ze schijnt het werk wel leuk te hebben gevonden.

Geheimen zijn vreemde wezens die het vermogen hebben meer kapot te maken dan je lief is. Saturnus staat nu net in vierkant met Pluto. Ineens komt het thema “geheimen” aanbod. Want…een geheim heeft het vermogen de basis waarop iemand zijn of haar leven gebouwd heeft helemaal te verwoesten. Ik vind Dr. Magnanti dapper al zal ze geen andere keuze hebben gehad. Volgens het tijdschrift, Psychologie, moet iedereen zijn geheim aan minstens een persoon vertellen. En je raadt het al… als je een geheim hebt en je zit te trappelen om dit aan iemand te vertellen, je kunt online je geheimen aan het blad Psychologie doorgeven. Wat een geruststellende gedachte, niet waar?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in saturn square pluto en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Onthul Je Geheimen..Belle de Jour!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *