Horoscoop Patricia Paay – Milf?

Bij de kapper las ik een leuk stuk van Ephimenco over “Blote Oma’s”. Ephimenco’s lieve oma -Carmen- zou nooit bloot in de Playboy poseren, Patricia Paay daarentegen wel. Het stuk begon onschuldig genoeg – maar gaandeweg kwam ik als lezer uit op nieuw terrein. Wist ik veel wat Milf’s waren (Milfs – Mother(s) I’d like to f…). Goh. Wat je bij de kapper meemaakt. Ongeloofelijk. Tijd nu om de horoscoop van die stoute Patricia Paay te bekijken!!

Mijn zoon  kijkt weleens naar “Holland’s Got Talent” en zodoende ken ik Patricia Paay.  Zij komt bij mij over als een vrouw zonder pretenties, een echte WYSIWYG type. Daar valt – in mijn boek – wat voor te zeggen. Geen kapsones, iemand die geen blad voor de mond neemt, “dit is wie ik ben”.  Niet verwonderlijk dat Patricia Paay Zon, Venus, Mars, en Mercurius in de Ram heeft staan. Zij is een ras-echte pittige tante. Dit is geen spelletje voor het publiek. Neptunus in Weegschaal staat in oppositie met de planeten in Ram -het is geen verassing dat Patricia Paay voor de showbiz heeft gekozen. Neptunus houdt van glitz en glamour – dat nep wereldje van photo-shop en “forever young”.  Neptunus is een romanticus, een dromer, een zaaier van fantasie. Vergeet de werkelijkheid – dat is de taak van Saturnus. Mensen met een hele sterke Neptunus hebben ook meestal iets met het thema lijden. Neptunus is gebonden met louteringsprocessen. Showbiz zou misschien een vluchtroute kunnen zijn. Omdat de geboorte tijd niet bekend is – is er geen zekerheid over de stand van de Maan- maar het zou mij niet verbazen als die in Leeuw zou staan – m.a.w. dat Patricia na 12.00 geboren is. Pluto is ook heel sterk in deze horoscoop – in driehoek met alle Ram planeten. Zij moet continu bezig zijn met het thema transformatie. Door de dal…en dan weer omhoog…herboren…vernieuwd…een andere Patricia Paay.

Zo..waarom nu bloot in de Playboy? Om te beginnen staat progressieve Venus nu exact conjunct met progressieve Uranus in de horoscoop van Patricia Paay en dan wel in Tweeling. De behoefte om als vrouw iets schokkends of spraakmakend te doen is hierdoor enorm versterkt. Transitair Mars in Leeuw is in aspect met alle Ram planeten en door zijn lang verblijf in Leo, blijft hij hier een tijd lang staan. Uranus in transit staat vierkant op radix Uranus – dit aspect speelt in de horoscopen van alle vrouwen van Patricia Paay’s leeftijd. Zou het kunnen zijn dat Madam Paay en lans wil breken voor haar generatiegenoten? “Lang Leve de Milf’s!!!” zoiets? Leuk is ook de drievoudige conjunctie van Jupiter, Chiron en Neptunus in driehoek met haar radix Uranus … Patricia Paay wordt gevraagd om deze foto sessie te doen – omdat ze energiek en baldadig genoeg is om het te doen. Deze driehoek is een aspect van originaliteit en eigenwijsheid. Een ding staat vast. Patriciaa Paay doet Ram en ze doet het goed. Het zal haar wel een worst wezen wat Ephimenco daar over denkt….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, vrouwen en getagd, , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Horoscoop Patricia Paay – Milf?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *