De Horoscoop van Jules Deelder – de jarige Jop

deelderjules
“Rotterdam
 Schiedam
 
 Vlaardingen
 Maassluis
 
 hoekie om
 trappie af
 
 gekkenhuis”
 
Jules Deelder  * 24/11-1944. (tijd onbekend) Dichter plus! – door Ton Brakenhoff

 

 Vandaag wordt Jules Deelder 65 jaar, dus even een verdiend moment van aandacht voor deze unieke man. Er zijn nogal wat aspecten in zijn horoscoop die aandacht vragen, zijn commerciële Mercurius Jupiter bij voorbeeld, zijn aardig geaspecteerde Pluto, zijn creatieve Maan vierkant Uranus en natuurlijk maken die deel uit van zijn opzienbarende persoonlijkheid maar daar gaat het hier niet over. Hier gaat het over Venus oppositie Saturnus, want dat maakt de dichter. Venus als het lieftallige meisje dat gezien wordt door de oude wijze man Saturnus.  In die confrontatie schuilt een grote gevoelsdiepte. Door Saturnus gevoeld als spijt over de dingen die voorbij gaan, door Venus als een diep verlangen naar een wereld die voor haar open ligt. Een eindeloze weg nog tot aan Saturnus. Jeugd boven ouderdom en schoonheid boven wijsheid en daarvan te weten dat de rollen zich zullen omdraaien. Dichter, komt men niet bij.  De horoscoop van Jules Deelder:

 

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

10 Reacties op De Horoscoop van Jules Deelder – de jarige Jop

  1. Pingback: Horoscoop: Herman Finkers - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *