Een reis naar Wales…

http://www.youtube.com/watch?v=pEQzItr7_zo

Ik ben even een paar dagen tussenuit…. Deze film vind ik geweldig. Ik houd van treinen en treinreizen. Tussen 1.31 minuten en 1.38 – zie je links onze Rugby Club en iets verder… rechts (up the bank!!) …ben ik groot gebracht…:-) In de opening shot het gebouw rechts – is van onze lokale Rugby Club. Tot volgende week….Elizabeth
P.S. Er zijn wel wat leuke posts in de tussentijd te lezen…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Een reis naar Wales…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *