De astrologie van “Desperate Housewives…”

desp

Is het uberhaupt mogelijk om astrologie toe te passen op een televisie programma? Ja absoluut. Je kunt  de horoscoop van de eerste aflevering nemen- dat is al een begin. Of neem een soap zoals “East Enders” op de BBC. Als iemand zijn of haar verjaardag viert – heb je ook de horoscoop van die karakter. Deze link is naar een site – met een geweldig adres … “California Psychics” . Het stuk zelf gaat over de astrologie van het populaire tv programma… Desperate Housewives.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *