Nieuw boek van Gary Goldschneider…

gary

Gary Goldschneider – bekend van zijn boek over geboorte dagen – heeft een nieuw boek op de markt gebracht “Gary Schneider’s Everyday Astrology“. Deze link brengt je naar een hoofdstuk van dit boek. Het hoofdstuk heet:  “HOw to work with your boss”  of in het Nederlands “Hoe te werken met een baas”. De tekst is wel in het engels – maar makkelijk te lezen. Gary Goldschneider zal met dit boek ongetwijfeld weer een “best seller” onder zijn riem hebben. Dit zal vast  met zijn naam te maken hebben “Gold…”mmmmmzzzzz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies en getagd. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Nieuw boek van Gary Goldschneider…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *