Gratis Online Klassieke Astrologie Boeken

asabove

Er komen steeds meer gratis boeken en tijdschrijften online beschikbaar. Deze link is naar de site carnesoft.net  waar een hele reeks boeken vanuit de 16 en 17 eeuw -veelal oude klassieken zoals die van wijlen William Lilly -gratis te downloaden zijn. Dit zijn super studie boeken die tot nu vaak een behoorlijke prijskaart hadden. Maar er zijn ook boeken van bijvoorbeeld de Amerikaanse astrologe Evangelien Adams. Ongeloofelijk. Je moet de link volgen naar de download pagina…maar de site opzich…met veel links naar andere blogs …is zeker het bezoeken waard.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in web resources. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *