Maandhoroscoop december: Boogschutter

sags1

De Zon in je eigen teken versterkt je creativiteit en behoefte om uit te blinken. Net als de Leeuw – kan de Boogschutter behoorlijk van de feestmaand genieten. December is een maand van borrels en bijeenkomsten – en menige Boogschutter maakt hier flink misbruik van om de eigen netwerk uit te breiden. Wees niet bang om je grote plannen en ideeen met anderen te delen. De drievoudige conjunctie van Jupiter, Neptunus en Chiron vergroot je voorbeeldingsvermogen – maar wees wel bereid om de feedback en eventueele kritiek van anderen op hun waarde te schatten. In je enthousiasm dreig je soms de werkelijkheid uit het oog te verliezen. De nieuwe maan op 16 december – daagt je uit om je eigen behoefte in balans te brengen met die van een eventueele partner. Plan iets romantisch op deze avond – een “candle light dinner “voor 2 misschien?  Met alle drukte – zorg dat je voldoende aandacht aan je relatie besteed. Happy Birthday Boogschutter!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *