Maandhoroscoop december: Kreeft

cancer

December wordt een interessante maand voor de Kreeft. Op Sinterklaas maakt Mercurius de overstap naar Steenbok en maakt kort daarop zijn conjunctie met Pluto. Er zijn misschien belangrijke issues die besproken moeten worden – maar of dat gebeurt is zeer de vraag. Pluto is een meester in dingen verborgen houden. Je zou het gevoel kunnen hebben dat er iets aan de hand is – met je partner of met iemand met wie je een nauwe samenwerkingsverband heeft. Relaties staan – zeker na de 21e als de Zon naar Steenbok verhuist – onder het spotje. Het is daarom heel belangrijk dat je voor jezelf goed duidelijk hebt wat je nodig hebt en dat bespreekbaar maakt. Op oud/nieuw is er een lunar eclips in je eigen teken. Eclipsen hebben over het algemeen een zeer negatief pers – ten onrechte vind ik. Een lunar eclips in je eigen teken – daagt je uit. Probeer niet alleen naar je gevoel te luisteren – laat je verstand ook meepraten!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *