Maandhoroscoop december: Leeuw

leo1

December is een fun-maand voor de Leeuw. Sinter Klaas is een feest vol creativiteit – en de Leeuw is super speels. Met de Zon in de vurige Boogschutter tot de 21e – in het huis van zelf-expressie – blinkt de Leeuw uit. Versjes, surprises, feestvieren, hier is de Leeuw meestal heel goed in. Tussen 21 en 24 december staan de planeten Jupiter, Chiron en Neptunus conjunct in je huis van relaties. Je zou misschien het idee kunnen hebben dat je eigen geluk nauw verbonden is met die van een ander, of dat het bron van je eigen geluk buiten je  zelf ligt. Drie planeten leggen heel wat gewicht in het schaal!! Het feit dat Mars -nu in je eigen teken- op 20 december retrograde gaat lopen – kan dit gevoel alleen versterken. Met Mars retrograde kun je bij het uitvoeren van  je eigen plannen – hindernissen ondervinden. Alles lijkt vertraging op te lopen. Maar in feite gunt de kosmos je nu de tijd om je eigen persoonlijkheid meer kracht en doeltreffendheid te geven. Obstakels zijn wat dit betreft helemaal niet zo slecht. Je moet tot maart 2010 wachten tot Mars direkt loopt. Pas dan ga je met volle kracht weer vooruit.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *