Maandhoroscoop december: Maagd

virgo2

Als je niet goed oplet, kan December een drukke en rusteloze maand voor je worden Maagd. Met de Zon, Venus en Mercurius in Boogschutter, en Uranus in Vissen – heb je aan twee handen niet genoeg. Je bereidheid om iets voor de ander te doen – mag niet ten koste gaan van je zelf!! Saturnus – is eventjes uit je teken – maar in April 2010 – klopt hij weer aan je deur. Dus… de belangrijke lessen die je ongetwijfeld geleerd hebt – moet je nu wel toepassen. Keuzes maken – en dan wel goede keuzes – niet alleen over hoe je je energie besteedt – maar ook over hoe je met je financieen omgaat. Met Sinter Klaas en Pakjes Avond om de hoek – is het belangrijk dat je goed op je centen let. Blijf binnen je budget. De nieuwe maand op 16 december -valt in het vierde huis van je horoscoop – dit zou je het gevoel kunnen geven dat je nu echt thuis bent in de wereld. Je wortels zijn diep.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *