Maandhoroscoop December Ram

ram

Maandhoroscoop December: Met je heerser Mars in Leeuw – heb je je energie gul rond gestrooid de afgelopen weken. Maar aan alles komt een einde. Op 20 december vlak voor de kerst gaat Mars achteruit lopen. Als er iemand is die echt zin in de vakantie heeft, dan ben jij die persoon. Met de liefdesplaneet Venus in Boogschutter – het huis van buitenlandse reizen – tot de 26e – zou het mij echt niet verbazen als sommige Rammen het vliegtuig niet pakken. Boogschutter is een avontuurlijke teken en wil graag over de grenzen heen en Venus is heerser van je 7e huis van relaties. Dus misschien speelt de liefde of een relatie ook een rol in je vakantie plannen. Een ding is zeker, met Pluto nu aktief in het 10e huis van je horoscoop – het huis van werk – zal een “time-out” je heel erg goed doen. 

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? MP3 readings now available. Voor informatie bel 020-6948107 of  email:  hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *