Maandhoroscoop december: Schorpioen

scorps1

December biedt je de kans om te ontspannen. In november heb je je groot gemaakt om iets te realiseren –  misschien op het gebied van werk. Als je plannen gelukt zijn – heb je natuurlijk ook wel wat te vieren. De drievoudige conjunctie van Jupiter, Chiron en Neptunus valt bij jouw in het vierde huis. Je prive-leven kan momenteel een bron van geluk zijn. Het zou ook kunnen zijn dat je dit jaar verhuisd bent naar een andere woning – en dat dit de eerste keer is dat je kerst viert op je nieuwe plek. Indien je plannen maakt voor Oud/Nieuw die met het buitenland te maken hebben – zou er hier vertragingen in kunnen oplopen. Een lunar eclips op 31 december – zou kunnen betekenen dat je toch kiest voor een feest in de buurt. Op 20 december gaat Mars in Leeuw retrograde lopen – op werkgebied moet je dingen waar maken!! Je zult  tot maart 2010 je behoorlijk moeten inspannen om je plek te consolideren. Zorg dus dat je goed ontspant met familie of vrienden tijdens deze vakantie periode.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *