Maandhoroscoop december: Steenbok

caps1

Voor de traditie trouw Steenbok is het belangrijk om niet te vergeten dat december een feest maand is. De Steenbok dreigt ten onder te gaan aan al zijn verplichtingen. “SPEL, LOL MAKEN, LACHEN ” dit is het recept voor zowel het Sinterklaas feest als voor de Kerst, en Oud Nieuw.  Wat je ook doet in de tussentijd – maak werk van dat lol maken Steenbok. Vanaf 5 december staat Mercurius in je eigen teken maar op de 26e loopt hij retrograde. Dit maakt het extra moeilijk voor je om beslissingen te nemen…op dit vlak is alles aan veranderingen onderhevig. Nee wordt ja…en ja wordt nee… Op 1e kerst dag – maakt Venus de overstap naar Steenbok, terwijl de de Zon conjunct met Pluto en vierkant Saturnus staat. Als je een familie spel moet spelen, pak de  “Risk” uit de kast. Want het lijkt alsof iemand de behoefte heeft om de boel te domineren!! Er broeit iets onder de oppervlakte. De lunar eclips op de 31e daagt je uit om voet bij stuk te houden wat een emotioneele issue betreft.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *