Maandhoroscoop december: Stier

taurus

Maandhoroscoop december: Ook de Stier verlangt naar een vakantie, een “time-out” iets anders voor de neus. Al kijkend naar je horoscoop – wat zie ik – Jupiter conjunct Neptunus in het 10e huis, het huis van werk. Dit zou o.a. kunnen betekenen dat een situatie rondom werk heel onhelder voor je is. Je bent het overzicht misschien een beetje kwijt. Zowel Jupiter als Neptunus hebben iets grensverleggends  – heel letterlijk vertaald zou ik kunnen zeggen: drink niet te veel op de office party !! Of hang je opinie niet aan de grote klok want de kans bestaat dat je niet over alle feiten beschikt. Na de solstice op 21 december – staat de Zon in Steenbok en vanaf eerste kersdag Venus ook. Omdat Pluto in beeld is – zou dit op een hevige vrij partij kunnen duiden of een bijeenkomst die een diepe betekenis voor je heeft. De conjunctie vindt namelijk plaats in het 9e huis, het huis van visie, spiritueele betekenis, buitenlandse reizen, en geloof in het algemeen. Prettige dagen alvast…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *