Maandhoroscoop december: Tweeling

gemini1

Maandhoroscoop december: December wordt een behoorlijk uitdagende maand. Anderen spelen een grote rol in je handelen – en je moet continu je eigen belang afwegen tegen die van anderen, inclusief je partner. Waarom zo druk eigenlijk?  Voor een groot deel van de maand, staat de Zon (Mercurius tot de 6e) en Venus in Boogschutter –  een stimulerend pakket. De energie van deze planeten is heel beweegelijk en zoals je weet – ben je zelf ook beweegelijk van aard. Spannend, spannend en nog eens spannend….Maar misschien zal je je afvragen: Wat heb ik nou bereikt? Je kunt het gevoel hebben dat je heel erg veel doet maar de concrete resultaten zijn nog niet zichtbaar. Toch is dit een super maand voor je. Je breid je netwerk uit. Anderen vinden je een boeiend gesprekspartner en zullen tzt je wel weten te vinden. Met SAturnus nu in Weegschaal neemt je behoefte om dingen “concreet” te maken toe. Dus… Pak de telefoon en boek een vakantie…Met Jupiter en Neptunus in je 9e huis… moet je het gewoon doen.  Prettige feestdagen…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *