Maandhoroscoop december: Vissen

pisces1

Maandhoroscoop Vissen: Met Venus en de Zon in het huis van je horoscoop dat speciaal met beroep te maken heeft, lijkt het alsof je eerst door wat heen moet bijten, voordat je van de heerlijke dagen rondom Kerst en Oud/Nieuw kunt genieten. In de 2e week van december, wordt je doorzettingsvermogen danig op de proef gesteld. Dit heeft alles te maken met de Zon in spanningsaspect met Uranus in Vissen. Indien een situatie onhaalbaar voor je geworden is, zal je misschien geneigd zijn iets radicaals te doen. Pas op dat je de baby niet met het badwater weggooit!! Uranus heeft met radicale veranderingen te maken en je behoefte aan vrijheid is groot. 

Maandhoroscoop Vissen: In december maakt je heerser Jupiter een conjunctie met Chiron en Neptunus in misschien het meest spiritueele huis van je horoscoop. Dit is een heel belangrijke tijd voor je, en neem als je kan “time out” zodat je over je leven kunt reflecteren. “Soul Food” is altijd heel goed voor de Vis!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *