Maandhoroscoop december: Waterman

aquarius

Maandhoroscoop Waterman: Met de Zon en Venus in Boogschutter – is dit een uitstekende tijd om de banden met je vrienden weer aan te halen. Met Jupiter (en Chiron en Neptunus) nu conjunct in je eigen teken , sta je op het punt een drukke en bijzonder periode af te sluiten. Het lijkt alsof er een bezem door je leven is gehaald – alles blinkt nu – is frisser en meer authentiek.  In feite ben je nu klaar voor de volgende stap.  

Maandhoroscoop Waterman: Je heerser Saturnus – nu in het huis van o.a. het buitenland, studie, religie en filosofie, daagt je uit om de angst te overwinnen die je weerhoudt van de dingen te doen die je graag wil doen. Dit is een periode van fantasie, persoonlijke genezing, en plezier in wat je doet. Misschien is niet iederen blij met de vooruitgang die je gemaakt hebt en iemand kan zelfs proberen je tegen te werken. Helaas hoort ook dit soort gedrag bij het leven. Meer belangrijk is dat jij niemand je feest laat bederven Waterman!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *