Maandhoroscoop december: Weegschaal

libra

Maandhoroscoop Weegschaal: De Zon, Mercurius en Venus in Boogschutter – alles wat een Weegschaal Zon – begeert! Je bent volop bezig met contact zoeken en maken. De Weegschaal blinkt uit in sociale activiteiten. Charmant, onderhoudend en vol humor – ben je een graag geziene gast op de vele feesten die de december maand rijk is. Gezelligheid troef. Maar onder de oppervlakte roert er wel wat.
Maandhoroscoop Weegschaal: Saturnus staat nu in je eigen teken- en menige Weegschaal vraagt zich ongetwijfeld af of er niet meer is dan alleen het leven zoals dat zich nu voordoet. Er zijn veranderingen op komst – en sommige Weegschalen voelen dat degelijk. Als in maart 2010 Saturnus definitief in Weegschaal staat – zal je verantwoordelijkheidsgevoel danig op de proef worden gesteld. Er zullen beslissingen genomen moeten worden. In de tussentijd op 25 december maakt Venus de overstap naar Steenbok waar zij door Saturnus en Pluto opgewacht wordt. Mogelijke thema’s zijn, dominantie, macht, geheimzinnigheid, onderdrukte passie en angst.  De perfecte avond om de film “Dangerous Liasons” of “Basic Instinct”  te kijken, lijkt mij 🙂

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *