Technische Problemen: Maandhoroscoop december

help

Even een kort bericht… Er zijn vervelende technische problemen met de blogo website vandaag. Artikelen waren niet op de aangegeven tijdstip gepubliceerd – en konden ook niet herplaatst worden. Het probleem is niet helemaal de wereld uit geholpen – maar met knippen en plakken is het me toch gelukt alle maand horoscopen te plaatsen. Mijn excuses voor het ongemak…. MvgE

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Technische Problemen: Maandhoroscoop december

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *