Horoscoop Camiel Eurlings

Camiel Eurlings  * 16/9-1973.  (tijd onbekend),  Minister van Verkeer en Waterstaat. Door Ton Brakenhoff

Het lijkt me toch wel juist dat een technicus het verkeersprobleem in Nederland gaat oplossen want het is gewoon een technisch probleem. Weliswaar met een psychologisch kantje maar de wetten van Kirchhoff en Bernoulli lijken me eerder van toepassing dan die van Freud. Bij hem zouden de wagens mogelijk kleiner zijn en daarop doorgeredeneerd is het fileprobleem natuurlijk ook opgelost, hé!! Genoeg kletspraat. Zijn horoscoop:  Camiel is een Maagd en die jongens zijn analytisch, ze kunnen een probleem analyseren. Dan zien we een krachtig geaspecteerde Mercurius, wat hem absoluut tot de ‘buiten categorie’ maakt. Een Venus Mars oppositie voor de passie, maar het belangrijkst is zijn Pluto, Jupiter, Neptunus driehoek. Pluto Jupiter maakt de politicus, met Neptunus er bij: de idealistische politicus. In deze driehoek zit ook een portie ‘geluk’. Je zult zien dat nu het bedrijfsleven eindelijk het thuiswerken lijkt te gaan accepteren, ook daardoor het fileprobleem zich oplost. Hij krijgt gewoon gelijk!! De horoscoop van Camiel Eurlings:

camiel

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *