Week Horoscoop: Keek op de Week

lights

Week Horoscoop: Vandaag staat Mercurius de planeet van communicatie conjunct met Pluto de planeet van transformatie. Een oud denkpatroon moet overwonnen worden. Een discussie die achter gesloten deuren plaatsvindt. Je best doen om moeilijke vraagstukken op tafel te krijgen of een moeilijke beslissing te nemen.  Het is interessant om op te merken dat de  “Climate Top”  in Copenhagen – onder dit aspect begint.

Week Horoscoop: Na de conjunctie met Pluto – maakt Mercurius een vierkant met Saturnus. Mercurius is in Steenbok en moet zich aan de wetten van Saturnus houden. Met SAturnus hebben we altijd met grenzen te maken. Er is zoiets als de realiteit – de harde werkelijkheid – alhoewl met Jupiter conjunct met Chiron en Neptunus deze week – als je dit eventjes uit het oog verliest, wordt het je vergeven!! Jupiter, Chiron en Neptunus in Waterman – zijn zeer op de ideale wereld gericht. Gericht op het idee van iets groter en beter…van hoe het zou kunnen zijn. Er is hier absoluut niets mis mee…Alles is in feite in de geesteswereld als idee geboren. Maar we moeten niet vergeten – van de drie planeten – Neptunus het sterkst door werkt. Neptunus staat het langst in het teken Waterman. Dus… maak de dingen niet mooier dan ze zijn. Verlies jezelf niet in de fantasie. Focus op het idee maak dat helder voor jezelf….maar verlies de werkelijkheid niet uit het oog.

Week Horoscoop: De voorbereidingen op de kerst – barfsten nu los. Met de Zon in Boogschutter in driehoek met Mars in Leeuw –  is er geen gebrek aan enthousiasm voor het leven. Zelfs de regen is niet in staat om de pret te dempen!! In het weekend begint ook Venus in Boogschutter haar driehoek met de mannelijke Mars te maken. Dit is een zeer romantische en seksy signatuur. Venus is speels in Boogschutter – en Mars in Leeuw – gepassioneerd..

Week Horoscoop: Er is veel licht om ons heen. Prachtig. Een hele fijne week…..E

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *