Mysterieuze Blauwe Lichten over Norwegen – avond voor komst Barack Obama

mystery

Vandaag heeft Barack Obama de Nobel Peace Prize in ontvangst genomen. Uit nieuwsgierigheid, heb ik vanmiddag naar een zijn rede geluisterd. Hoe kon hij de ontvangst van deze prestigieuze prijs rijmen met het sturen van extra troepen naar Afghanistan? Het is een raar gegeven eigenlijk en een flink deel van zijn rede was besteed aan het onderzoeken van de complex dualitiet: oorlog en vrede. Maar over de mysterieuze Neptuniaanse blauwe lichten over Norwegen – hoor ik nu pas. Voor meer details hierover, verwijs ik naar dit  artikel van “the examiner” ….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *