Patriciaa Paay vs Theo Maassen

maas1

Heel Nederland praat er over… Ja. Ik heb het over woensdag’s De Wereld Draait Door  – de aflevering waarin Theo Maassen gal over Patriciaa Paay uitspuugde. Bah. Zonder verder gedoe…hier komt ie: De Horoscoop van Theo Maassen.

maassen

Zelfs zonder een geboorte tijd – is het deze schrijver duidelijk dat Theo Maassen een provocerend mens kan zijn. Geboren onder de conjunctie van Uranus/Pluto in oppositie met Saturnus – kan Theo Maassen bot, hard, en kwetsend zijn. Met deze specifieke oppositie draait het om de macht. Als Theo zich sterk voelt en meester van de situatie – dan komt de wrede kant en zijn kracht boven water. Daarentegen als hij zich  in de gezelschap van mensen verkeert die hij als sterker dan zichzelf inschat  – dan zal hij haast  slaafs of onderdanig gedrag tonen. Wijsheid, zelf-kennis en levenservaring zijn nodig om boven deze energiee uit te stijgen. Theo Maassen bewees op woensdag dat hij over dit soort zelf kennis niet beschikt. Het woord necrofilie dat hij in de uitzending gebruikt bijvoorbeeld – is een overduidelijk verwijzing naar Saturnus/Pluto – terwijl Uranus de effect is, de schok-golf die door de studio publiek heen ging.

Theo Maassen’s ideeen over vrouwen vond ik heel ouderwets. Hij vindt een vrouw van 25 passen in de Playboy – maar  waarom niet  een vrouw van 35 of 45  of zelfs een vrouw van 60?  Omdat zijn gedachten naar een bepaalde type uitgaat   – vindt Theo Maassen dat iedereen daar met hem eens moet zijn. Het is niet “ik” vind dit mooi – maar wij met ons allen.  Dit is Boogschutter dat te zelfingenomen is – te overtuigd van het eigen gelijk. Hij maakt zich zelf te groot en Patricia Paay te klein.

Ik weet echt niets van Theo Maassen’s eigen liefdesleven. Maar gezien zijn Venus in Boogschutter, vierkant zowel Saturnus als Uranus/Pluto zal er op dat gebied wel het een en ander aan de hand zijn lijkt mij. Maar dat hij zo tegen een vrouwelijke gast in een live uitzending te keer gaat – al is het alleen maar voor de show – gaat mij te ver.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

9 Reacties op Patriciaa Paay vs Theo Maassen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *