Vallende Sterren en Optimisme? Reizen onder de invloed van Jupiter,Chiron en Neptunus…

stars

Gisteren gaf ik een lezing in Enschede over de drievoudige conjunctie van Jupiter, Chiron en Neptunus. Peter als je dit leest…. het was voor mij een heel bijzonder avond!! De lezing werd gegeven in cafe De Zon. Voor de deur stond er een hele grote toerbus met het woord Astromega aan de zijkant – in weliswaar – niet al te grote letters… maar toch. Zou het kunnen zijn dacht ik …. dat deze Vereniging beschikt over zo’n grote bus en dat ze als groep hier naar toe zijn gereisd ?  Neptunus… luchtkastelen….helaas  zo’n bus hebben ze nog niet. Er wordt aan gewerkt.

Op de terugweg viel mijn oog op een kopie van de SPITS. Een mens moet wat te doen hebben in de trein. Wat een verassing!! Daarin las ik twee super leuke stukken. Het eerste ging over vallende sterren. Als wij Spits mogen geloven, dan krijgen we dit weekend een Cosmic Cadeau in de vorm van een hemel “tjokvol vallende sterren“. Dit heeft alles te maken met het feit dat onze aarde door de baan van de uitgedoofde komeet Phaeton trekt. Hierdoor verschijnen er elk jaar medio december meer vallende sterren aan de hemel dan normaal. Dus lieve lezers – kop op vanavond. Even naar buiten! Zie hier voor meer info.

Het tweede stuk ging over optimism en rezen in de subway van New York. Dit zijn Jupiter thema ’s per uitstek. Iedere keer als je met je Metrocard betaalt  – kun je het zien. Het woord OPTIMISME. De kunstenaar die dit heeft bedacht  – Reed Seifer – maakt al sinds 1995 gebruik van het woord optimism in zijn werk. Volgens de kunstenaar heeft het woord kracht en heeft het ook een positieve geestelijke werking op mensen. 

Ik ben nooit een fan van de gratis kranten geweest. Ik lees zelf Trouw – en toch vind ik het heel bijzonder dat ik – zittend in de trein -zulke parels  in mijn schoot geworpen kreeg!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, planeten en getagd, , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *