Week Horoscoop: Keek op de Week..liefde in de knel

earth

Week Horoscoop: Deze week verandert er nauwelijks wat in het astrologische beeld. De grote zet komt volgende week maandag als de Zon het hoofd teken Steenbok ingaat. De Zon en Venus zijn nu nog altijd samen in het beweegelijke vuur teken Boogschutter – en door zijn driehok op Venus blijft ook Mars in Leeuw goed in beeld. Vooral dat Mars stukje geeft een energieke decor aan de dagen vlakvoor de vakantie periode. Weten wat je wil – lijkt het sleutel te zijn van succesvolle handelen. Boogschutter kan het soms moeilijk vinden om een definitieve beslissing te nemen -ze beseffen al te goed dat alles aan verandering onderhevig is  –  maar Mars in Leeuw maakt beslist. “Dit is wat ik ga doen !!”

Week Horoscoop: Een beetje tricky deze week is natuurlijk de Venus/Uranus vierkant. Relaties kunnen hierdoor onder druk komen te staan. Grilligheid op het gebied van de liefde. Verwacht het onverwachte…. dit zijn termen die bij mij op komen borrelen. Vanzelfsprekend is dit een uitstekende week voor het bezoeken van een controversieele kunst tentoonstelling, of  een geruchtmakend theaterstuk… Maar los hiervan is dit een onrustige energie – en relaties kunnen hier last van hebben. Hoe kun je het beste hiermee omgaan? Geef elkaar de ruimte.

Week Horoscoop: Het laatste grote aspect van deze week is de conjunctie tussen JUpiter en Neptunus die nu exact wordt. Dit valt juist in de week dat de belangrijkste beslissingen in Copenhagen genomend moeten worden – of niet. Waterman is een universeele energie dat te maken heeft met “the family of man” idee. Het is ook een vaste teken – d.w.z. volhoudend. Jupiter is altijd zeer goedwillend en in staat om de redelijkheid te gebruiken om zijn doel op de agenda te houden. Neptunus is buitengewoon idealistisch op het onrealistische af. Goede intenties zeer zeker – maar ik ben benieuwd wat de concrete uitkomsten van deze top in “Hopenhagen” zullen zijn.

Fijne week….. E.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *