De horoscoop van Silvio Berlusconi

berlusc1 

Silvio Berlusconi  * 29/9-1936. (05.40 Milaan vlgs Astrotheme) door Ton Brakenhoff

Soms is een horoscoop een raadsel. Wel vaker had ik de horoscoop van Berlusconi onder handen zonder echt te zien welke draden er los hangen bij hem. En ik zie het niet, er hangt niet zo veel los. Zijn intelligentie is natuurlijk overduidelijk zoals blijkt in de praktijk; zijn Mercurius geeft slechts een conjunctie met de Zon aan en daar Mercurius het dichts om de Zon draait is dat niet zo verwonderlijk. Ik ken een zeer slimme advocaat met hetzelfde aspect, een ongeaspecteerde Zon Mercuriusconjunctie.  Zijn Neptunus opp. Saturnus aspect waar de Maan bij betrokken is komt wel vaker voor bij ‘grootheden’. Bij Berlusconi staat Jupiter (maximaal)  er vierkant op vanuit het derde (communicatie) huis. Toch denk ik dat het eventuele ‘gevaar’ komt vanuit deze maximale Jupiter. Het vierkant met Neptunus maakt grenzeloos en de altijd grenzenstellende Saturnus is hier ook niet bij machte paal en perk te stellen. Er is blijkbaar nergens iets dat de grens stelt en voor een mens is dat fataal, hij denkt zich alles te kunnen permitteren. Als dan de hele directe omgeving zo’n man zijn gang laat gaan zal er altijd wel weer een ‘gek’ komen die een daad stelt. Deze keer mocht dat gebeuren in de vorm van een metalen souvenirbeeldje van de Dom van Milaan, regelrecht op zijn schrale (ego) Mars.

De horoscoop van Silvio Berlusconi:

berlusc 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op De horoscoop van Silvio Berlusconi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *