Q-Koorts: Pluto in Steenbok vierkant Saturnus in Weegschaal

goatie

Ik moet toegeven dat de ophef rondom de Q-koorts mij nauwelijks bereikt heeft. Er is iets in mij die het gewoon niet wil weten. De eerste massa-slachting die ik heb meegemaakt was – ik geloof – eind jaren tachtig. Toen waren uit Nederland afkomstig kist-kalveren niet welkom in Duitsland en aan de grens afgemaakt.. Sindsdien heb ik nooit meer kalfsvlees gegeten. De volgende massale slachting die mij diep raakte was van koeien in de UK – onder de conjunctie van Saturnus en Jupiter in de Stier (beide conjunct met de malefic vaste ster, Algol)! Heftige beelden die je nooit zult vergeten. Dan was er het gedoe rondom varkens die naar Spanje reizen voor de slachting. Yakkes. Laats ons eerlijk zijn: de ellende rondom dieren en de vlees industrie houdt gewoon niet op. En nu hebben we de Q-koorts.

Geiten – die arme geiten – vallen natuurlijk onder het teken Steenbok. Dat beestje dat boven op de berg staat – is niets anders dan een intelligente geit. Het zijn zeer slimme, sociale dieren. De timing is ongeloofelijk. Pluto planeet van de dood – staat momenteel in vierkant met Saturnus– dit noem ik een hele wrede combinatie. Het idee dat drachtige geiten en schapen afgemaakt worden, is totaal onverteerbaar. Saturnus is de overheid – en al weet ik niet al teveel van – lijkt de overheid medeverantwoordelijk te zijn voor wat er volgende week staat te gebeuren. De slachting had voorkomen kunnen worden indien de ministers Verburg en Klink een dekverbod in oktober hadden afgekondigd. Tussen 35.000 en 45.000 geiten worden in de week van de Kerst afgemaakt – ook gezonde beesten. Bah!! Pluto in Steenbok…Op de website van de Partij voor de Dieren is er een petitie tegen de slachting van de gezonde dieren.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Pluto in Capricorn, saturn square pluto en getagd, , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Q-Koorts: Pluto in Steenbok vierkant Saturnus in Weegschaal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *