Horoscoop: Herman Finkers

De horoscoop van Herman Finkers  * 9/12-1954  (tijd onbekend)  Cabaretier door Ton Brakenhoff 

Cabaretier, ja dat moet eigenlijk uit de plek (Asc of MC) van zijn Zon blijken en bij gebrek aan geboortetijd is die niet te bepalen. Hij maakt een slimme indruk en dat mag ook wel met zijn Mercurius opp. Maan vierkant Mars. Maar het is vooral zijn religiositeit die opvallend is. Zon in Boogschutter is in elk geval altijd opzoek, maar bij Herman kijken we naar Neptunus, de planeet die staat voor het ongeziene. Neptunus ontvangt twee aspecten, een sextiel van Pluto (generatie gevalletje) en een vierkant van de Uranus Jupiter conjunctie en daar zit de grote drijfveer. Omdat deze conjunctie in Kreeft staat plaatst hij zijn ‘uitingen’ in de thuis omgeving. Jupiter-Uranus heeft een bijzonder grote kracht, het stuwt mensen op tot grote hoogten (ook letterlijk, bijna alle grote bergbeklimmers hebben dit aspect). Dit aspect gekoppeld aan Neptunus maakt dat hij de zaken van Neptunus tot op de bodem gaat uitzoeken, het is zijn fascinatie. En Neptunus staat onder andere voor muziek, film en religiositeit. En dat wat hij er mee maakt nu zo mooi is komt door de Venus Saturnus conjunctie; dat maakt dichterlijk (zie de horoscoop van Deelder Venus Saturnus opp).  Een goudfink!!

De horoscoop van Herman Finkers:

finkers

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Horoscoop: Herman Finkers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *