Engelstalige artikel: Saturnus in Weegschaal

vrouwjustice

Soms pakken de planeten heel letterlijk uit. Neem Saturnus in Weegschaal. Weegschaal wordt afgebeeld door de balans.  Interessant dat vrouw justitia ook een weegschaal in handen houdt. Vrouw justitia is ook geblinddoekt – om aan te geven dat de wet – zonder aanziens des persoons uitgesproken moet worden. Dit artikel gaat over drie rechtszaken waarbij drie bekende Weegschalen  betrokken zijn: Gwen Paltrow (actrice), Gwen Stefani (zangeres) en Sacha Baron Cohen (komiek). Deze drie zaken zijn aangespannen met Saturnus in de eerste graden van Weegschaal.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Engelstalige artikel: Saturnus in Weegschaal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *