Een Bericht van Maria?

maria
Op 2e kerstdag… Dit bericht van astrologe Maria Koekoek:
Wat stond er gisteren, eerste kerstdag, op het blaadje van de oerdegelijke Mariakalender?
Nou?! Dit kan niet anders dan een machtsovername zijn, door anarchisten. De naam van degene onder de uitspraak, duidelijk een alias. Alarm, anarchisten infiltreren overal in de maatschappij!  Nederland,

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Gast Schrijvers en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Een Bericht van Maria?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *