Horoscoop Detroit Bomb…. Over geluk gesproken…

detroit flight

Een kort stukje over de poging om een vliegtuig op te blazen op 1e kerst-dag. Dit was eerst gepost op astro-twolist. De take-off horoscoop lijkt mij het meest belangrijk eigenlijk. De controles zijn ontzettend scherp tegenwoordig. Je hebt nu op Schipol een full-body scan – dus hoe die jongen dat spul aan boord heeft gesmokkeld – mag Joost weten. Veel vragen op Schipol lijkt mij….. Onvoorstelbaar. Dus ja…. als je eenmaal aanboord zit, en je hebt je bomb bij je, ben je een heel eind lijkt mij. In de chart voor de daadwerkelijke take-off staat Mercurius paal op de ascendant in Steenbok – en de dader huis 7 – is de Maan in Ram in het 2e huis van het vliegtuig. Grappig – de twin-towers horoscoop komt bij mij in gedachten op – toen stond Mercurius ook paal op de ascendant!!
 
SAturnus verhoogd in Weegschaal (hier 1)– hier vallen ook de passagiers onder – heeft veel dignity. “The ship and all who sail in her”. De Maan daarentegen is peregrine, en haar heerser Mars is retrograde. Een Amsterdammer – nota bene – overmeestert de “would be” bomber. Mooi. Rond de tijd van landing – was Vissen aan de ascendant – Jupiter als bescherm-heer in 12. De noordknoop was paal op de ascendant bij take-off. Over geluk gesproken…..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Horoscoop Detroit Bomb…. Over geluk gesproken…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *